Sorbet van basilicum & limoen
PT1H5M
4 porties
250 g suiker
250 ml water
2 granny smithappels
180 ml vers limoensap
2 bosjes basilicum
1 el appelazijn
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm 250 ml water met de suiker tot de suiker volledig is opgelost. Laat afkoelen.
-
Duw de appels door een sapcentrifuge.
-
Meng de afgekoelde suikerstroop met 125 ml appelsap, het limoensap en de appelazijn. Mix de basilicum erdoor. Laat min. 3 u trekken in de koelkast.
-
Giet door een fijne zeef.
-
Draai tot sorbet in de ijsmachine.
-
Schep een bolletje sorbetijs op een hoorntje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven