Liefdevolle confituurtaart

7615cfd3962bce40a5b9ef40cab1620151671c328ace7add6fc7d61526efcd68.jpg

Allergenen

Eieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Warm de oven voor op 180°C.

  2. Rol de eerste verpakking deeg uit en leg in de bakvorm. Bestrijk met kersenconfituur tot 15 mm van de rand.

  3. Rol het tweede deeg uit en knip rondom een rand van 15 mm af. Leg die rand op het eerste deeg en kleef vast met een beetje water; zo blijft de confituur op zijn plaats.

  4. Steek hartjes uit de rest van het bladerdeeg en schik er 6 rondom met een hoekje vastgekleefd aan de rand.

  5. Steek zoveel mogelijk hartjes uit het derde deeg. Schik die op een met bakpapier beklede bakplaat.

  6. Klop het ei los en borstel de deegrand van de taart en de hartjes allemaal in met ei.

  7. Plaats de taart en de hartjes in de oven. Bak in 15 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven op 180°C.

  8. Bedek de confituurtaart met hartjes. Bestrooi met poedersuiker.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit