Macaroni met schorseneren

accb576b9fd93d3e46db84af3320b933d55e59c7db4ef40131244842d05c87f8.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de schorseneren en doe ze onmiddellijk in koud water met het sap van 1 citroen, om verkleuren te voorkomen.

  2. Kook de pasta al dente.

  3. Pel de ui en snij fijn. Snij de schorseneren in stukjes.

  4. Laat 2 el boter smelten in een pan en bak de ui, spekblokjes en stukjes schorseneer kort aan. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  5. Voeg de room toe en laat de saus wat indikken.

  6. Giet de pasta af en meng onder de saus.

  7. Serveer de pasta met geraspte Parmezaanse kaas en kervelpluksels.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit