Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 120°C.

  2. Meng het maïszetmeel door de bloemsuiker.

  3. Klop het eiwit met de fijne suiker op in een vetvrije wijde mengkom. Blijf tijdens het kloppen met de mixer naar alle kanten van de kom bewegen.

  4. Zet de mixer, als het eiwit stijf is, op de lage stand en meng de bloemsuiker er schep na schep door tot een glanzende stijve massa.

  5. Bekleed een ovenplaat met bakpapier.

  6. Doe het mengsel in een spuitzak en zet puntjes rode kleurstof aan de binnenkant van het gekarteld spuitmondje.

  7. Spuit toefjes meringue op enkele cm afstand van elkaar.

  8. Zet het spuitmondje regelmatig aan met puntjes rode kleurstof.

  9. Plaats 1,5 u in de oven met de deur op een kier zodat het vocht kan ontsnappen.

  10. Wil je de meringues volledig droog bakken, zet ze dan 2 u in de oven.