Lactose
, Melk
en noten.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Reinig de bospaddenstoelen. Hak of snij de paddenstoelen fijn. Snij de abrikozen in kleine stukjes. Pel de sjalot en het teentje look en snipper beide fijn. Rits de naaldjes van de takjes tijm.
Smelt een klontje boter in de pan. Fruit de sjalotsnippers hierin glazig. Voeg de paddenstoelen en looksnippers toe en roerbak gaar. Voeg de abrikozen toe en laat nog even doorwarmen op een zacht vuurtje. Kruid met tijmnaaldjes, peper en zout.
Snij de varkenshaasjes in de lengte net niet door. Verdeel de vulling over de snede.
Vouw dicht en verpak strak in aluminiumfolie. Leg in een ovenschaal en plaats 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders