Miniquiches met pompoen ham en Oud Brugge

3b7384195d2306476fe72b9dd57d0f93a814337710e0eedbf9e8979079d6d947.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 170°C.

  2. Schik de sneetjes kaas en ham op het bladerdeeg.

  3. Schil de butternut en snij met behulp van een dunschiller fijne reepjes van de hals.

  4. Schik deze ook op het vel bladerdeeg.

  5. Rol het bladerdeeg strak op en laat hard worden in de koelkast.

  6. Snij dunne plakjes van het bladerdeeg en leg op een bakplaat met bakpapier.

  7. Bak 20 min in de voorverwarmde oven.

  8. Bak de kwarteleitjes in een pan met weinig boter.

  9. Steek eventueel uit met een ronde vorm.

  10. Werk de warme miniquiches af met het spiegeleitje.

  11. Bestrooi met versgehakte peterselie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit