Moqueca de camarao
 
                    
                    
                Schaaldieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Spoel de paprika’s en verwijder steelaanzet en zaadlijsten. Snij het vruchtvlees van de paprika’s in stukjes. 
- 
                    
                    Pel de ontdooide scampi’s en verwijder het darmkanaal. 
- 
                    
                    Pel de uien en lookteentjes. Snipper beide fijn. Fruit de ui- en knoflooksnippers glazig in olijfolie. Voeg de paprikablokjes en scampi’s toe. Roerbak op een middelmatig vuur. 
- 
                    
                    Kruid met flink wat paprikapoeder. Overgiet met kokosmelk en verkruimel het bouillonblokje erover. 
- 
                    
                    Laat alles doorwarmen. Breng op smaak met peper en zout. 
- 
                    
                    Bestrooi met verse kruiden en serveer met witte rijst. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                