Nacho’s met cheddarsaus en jalapeños

372a8201e2187aa7330b026da8a7372e0dc9708e4f37445eb02cfe7f784764ff.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de grill van de oven voor.

  2. Snipper de koriander fijn.

  3. Snij de kerstomaatjes in twee.

  4. Snij de lente-ui in fijne ringen.

  5. Schik de tortillachips in een ovenschotel.

  6. Verdeel de kerstomaatjes, lente-ui en uitgelekte jalapeños erover.

  7. Besprenkel met de dipsaus. Bestrooi met 30 g geraspte cheddar.

  8. Zet 5 min onder de grill tot de cheddar goed gesmolten is.

  9. Breng de room al roerend aan de kook. Voeg de maïzena toe en laat 1 min rustig verder koken.

  10. Haal de room van het vuur en voeg 170 g cheddar per handvol al roerend toe tot deze volledig weggesmolten is.

  11. Werk de schotel nacho’s af met koriander en serveer met de cheddarsaus.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit