Opgevulde gerookte makreel met quinoasalade

Allergenen

Vis. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de quinoa gaar zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Verwijder de graten en het vlees van de makreel. Zorg ervoor dat de makreel 1 mooi geheel blijft om straks op te vullen.

  3. Kook de fijne boontjes al dente in gezouten water. Giet af en laat uitlekken.

  4. Snij de kerstomaatjes in Snij de lenteui fijn en snipper de peterselie fijn.

  5. Meng de quinoa met het makreelvlees, de in 2 gesneden tomaten, pesto, zwarte olijven, boontjes, verse kruiden en lenteui.

  6. Kruid de salade met peper en zout. Voeg 2 el olijfolie en het sap van ½ limoen toe.

  7. Vul de makreel op met de quinoasalade.

  8. Leg de overige quinoasalade op een bord en presenteer de opgevulde makreel erop.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit