Vis. Kan andere allergenen bevatten.
Kook de quinoa gaar zoals aangegeven op de verpakking.
Verwijder de graten en het vlees van de makreel. Zorg ervoor dat de makreel 1 mooi geheel blijft om straks op te vullen.
Kook de fijne boontjes al dente in gezouten water. Giet af en laat uitlekken.
Snij de kerstomaatjes in Snij de lenteui fijn en snipper de peterselie fijn.
Meng de quinoa met het makreelvlees, de in 2 gesneden tomaten, pesto, zwarte olijven, boontjes, verse kruiden en lenteui.
Kruid de salade met peper en zout. Voeg 2 el olijfolie en het sap van ½ limoen toe.
Vul de makreel op met de quinoasalade.
Leg de overige quinoasalade op een bord en presenteer de opgevulde makreel erop.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven