Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Zeef de bloem. 
- 
                    
                    Mix de bloem met de melk, 1 eidooier en het bakpoeder met een staafmixer tot een glad beslag. 
- 
                    
                    Klop het eiwit met een snuifje zout stijf. Voeg de vanillesuiker toe en klop tot een blinkende massa. 
- 
                    
                    Spatel het eiwit onder het beslag. 
- 
                    
                    Verhit wat boter in een koekenpan en schep kleine pollepels van het beslag naast elkaar in de pan. 
- 
                    
                    Laat bruin bakken aan de onderkant. Draai de pancakes om als de bovenkant ‘droog’ lijkt. Bak ook de andere zijde bruin. Bak 12 pancakes. 
- 
                    
                    Neem 4 vellen aluminiumfolie. Leg op elk vel een pancake met 2 mignonettes en 1 marshmallow. Dek af met een 2de pancake en besmeer met pindakaas en beleg met een marshmallow. Bedek met een 3de pancake en beleg met enkele marshmallows. 
- 
                    
                    Vouw de aluminiumfolie rond de pancaketorentjes en warm 5 min op op een barbecue van 180°C, tot de marshmallows en chocolade gesmolten zijn. 
- 
                    
                    Serveer met karamelsaus en kruimel de petit beurrekoekjes erover. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                