Pancake s’mores

Pancake s’mores

Allergenen

Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Zeef de bloem.

  2. Mix de bloem met de melk, 1 eidooier en het bakpoeder met een staafmixer tot een glad beslag.

  3. Klop het eiwit met een snuifje zout stijf. Voeg de vanillesuiker toe en klop tot een blinkende massa.

  4. Spatel het eiwit onder het beslag.

  5. Verhit wat boter in een koekenpan en schep kleine pollepels van het beslag naast elkaar in de pan.

  6. Laat bruin bakken aan de onderkant. Draai de pancakes om als de bovenkant ‘droog’ lijkt. Bak ook de andere zijde bruin. Bak 12 pancakes.

  7. Neem 4 vellen aluminiumfolie. Leg op elk vel een pancake met 2 mignonettes en 1 marshmallow. Dek af met een 2de pancake en besmeer met pindakaas en beleg met een marshmallow. Bedek met een 3de pancake en beleg met enkele marshmallows.

  8. Vouw de aluminiumfolie rond de pancaketorentjes en warm 5 min op op een barbecue van 180°C, tot de marshmallows en chocolade gesmolten zijn.

  9. Serveer met karamelsaus en kruimel de petit beurrekoekjes erover.