Pasta met witte pens en chorizo

66df48abb7130d252a4ce4069df64305752480f834b4abbacd5ebb837214e5eb.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de pasta gaar in gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika. Reinig de venkel.

  3. Snij de witte pensen, paprika en venkel in gelijke dobbelsteentjes.

  4. Snij 10 fijne plakjes van de chorizo.

  5. Bak de worst, paprika, venkel en chorizo samen aan in olijfolie.

  6. Flambeer met Ricard en bevochtig met room. Laat inkoken tot sausdikte.

  7. Giet de pasta af en meng onder de saus.

  8. Snipper de dragon fijn.

  9. Werk het gerecht af met de verse dragon en plukjes van het venkelgroen.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit