Pastamuffin met Parmezaanse kaas en tomatensaus

c0c75238e846e8c37c4bf54508db778d79f3d06c3e76d85114ba602911f702b1.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. b742cbbc9bee137b3f8c5e92ba677f6a54ab4f21e54067b20caecfbb1889e279.jpg

    Rasp de Parmezaanse kaas fijn.

  2. Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de bereidingstijd op de verpakking.

  3. 9e3df20da9a02a3b25bae125aa2fcb6f2f48d3b6bf0a7fe1629ab50e68e931d7.jpg

    Giet af, laat uitlekken en meng met het ei, de Parmezaanse kaas en 1 el olijfolie.

  4. Vet een muffinvorm in met olijfolie of gebruik een silicone muffinvorm.

  5. Warm de oven voor op 200°C.

  6. c8f67bc474238cae95be73d1f6334a4785d1514f3076c24912e1365277d7db62.jpg

    Verdeel de spaghetti over 12 vormpjes.

  7. 2b3160ccf5e7bd17befa88b631db72c437868a58e19e2761879eacd936b7e8ce.jpg

    Verdeel de spaghettikruiden en 2 el passata over elke muffin.

  8. 17db3942475d241d983b551d4b135e5715eaed99d4cc11b210731d2f9ff180e5.jpg

    Snij of scheur de mozzarella in stukken en verdeel over de muffins.

  9. Bak 20 min in de voorverwarmde oven.

  10. 35c7c7177d246fcb34cb31419e92a99594f3161130818269b8b62efc20a29d9b.jpg

    Werk af met een blaadje basilicum.

  11. Serveer warm of koud.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit