Selder , Vis , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta al dente.
-
Verwarm de olie van de gemarineerde ansjovis samen met het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Snij de ansjovis in stukken en warm mee in de olie.
-
Zet van het vuur en voeg de diepvrieserwten onmiddellijk toe. Laat kort garen.
-
Snij de bleekselder en courgette in kleine blokjes en voeg bij de gare pasta.
-
Meng de vinaigrette met de ansjovis en erwtjes onder de pasta.
-
Voeg de mierikswortelcrème en yoghurt onder de pastasalade.
-
Meng alles goed door elkaar.
-
Werk af met fijngesneden verse munt.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven