Penne rigate met spitskool en polpette

fc69f83af6ead831bea1c84d9bd22f58bece7eb86b5c8d2267a14659899225de.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en het teentje look. Snij ui, look en aubergine in kleine blokjes en stoof aan in olijfolie. Snij salie fijn en bak kort mee. Kruid met peper en zout.

  2. Snij het vlees in stukken en cutter grof in een foodprocessor.

  3. Meng het vlees onder de gebakken ui, look en aubergine. Voeg 3 el gemalen Parmezaanse kaas toe.

  4. Maak ovale balletjes van het kalkoengehakt (= polpette).

  5. Bak de polpette gaar in olijfolie en kruid met peper en zout.

  6. Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de verpakking.

  7. Snij de spitskool fijn en stoof aan in olijfolie. Kruid met peper en zout.

  8. Voeg de Napoletana saus en room toe en laat de saus 5 min inkoken.

  9. Giet de pasta af en meng onder de saus.

  10. Werk af met basilicum en geraspte Parmezaanse kaas.

  11. Serveer de gebakken polpette bij de pasta.

  12. Tip: je kan de kalkoenfilet vervangen door kalfsvlees of konijn.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit