Piramide met gekonfijte eend, gebakken eendenlever en peer

5d6d0270391427f631d4325865c1416aae796f8848c9645c434729a1f3f0e95c.jpg

Allergenen

zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bak de gekonfijte eendenbouten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Dek de pan af en laat op een zacht vuur verder garen.

  2. Verwijder het vet en het vel van de eendenbouten en trek de stukjes vlees eraf. Trek het vlees in reepjes en hou warm.

  3. Verwarm de aardappelpuree. Snij de peren in partjes en verwarm ze.

  4. Verdeel de aardappelpuree over de voorverwarmde borden. Plaats de partjes peer er tegen en schep het gekonfijte vlees erop.

  5. Verhit een droge koekenpan met antiaanbaklaag op een hoog vuur. Kruid de plakken eendenlever met versgemalen zwarte peper en zeezout en bak ze kort aan beide kanten. Haal ze snel uit de pan en zet ze bovenop de piramide.

  6. Laat wat gesmolten eendenlever uit de bakpan over de puree druppelen en serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit