Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Schil de ananas, verwijder de harde kern en snij het vruchtvlees in stukken. 
- 
                    
                    Pel de sjalotjes en look en snipper beide fijn. 
- 
                    
                    Schil de gember en rasp fijn. 
- 
                    
                    Verwijder steelaanzet en zaadjes van de pepertjes en snipper het vruchtvlees fijn. 
- 
                    
                    Verhit de wok en voeg een scheut olie toe. 
- 
                    
                    Bak de sjalotsnippers glazig, voeg het currypoeder en de kurkuma toe en roerbak tot de geur vrijkomt. 
- 
                    
                    Voeg de look, pepertjes en ananas eraan toe. Overgiet met de bouillon en laat gaar koken. 
- 
                    
                    Mix de soep, haal van het vuur en roer de kokosmelk erdoor. 
- 
                    
                    Breng op smaak met zout en limoenzeste. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                