Pizza met bechamelsaus, broccoli, rucola en Italiaanse ham

ef43ef151a824070e93693a4781bd89ff85165f9ea1de4baeec74c159fa7ce36.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de broccoli in roosjes. Stoom de roosjes van de broccoli beetgaar.

  2. Bechamelsaus: laat de boter smelten in een pan en bak de bloem eventjes aan. Voeg de melk toe en laat de saus indikken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  3. Verwarm de oven voor op 220°C.

  4. Rol de pizzabodem uit en verdeel de bechamelsaus over het deeg.

  5. Trek de mozzarella in stukjes.

  6. Beleg de pizza verder met de broccoliroosjes, ham en stukjes mozzarella. Kruid met peper en zout.

  7. Rasp wat Parmezaanse kaas over de pizza en besprenkel met olijfolie.

  8. Bak in de voorverwarmde oven gedurende ± 15 min.

  9. Werk de pizza af met rucola.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit