Pizza met peer, buffelmozzarella en taleggio

Allergenen
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de buffelmozzarella in plakjes.
-
Was de peer en snij in 4. Verwijder het klokhuis en snij in dunne schijfjes.
-
Warm de oven voor op 225°C.
-
Rol het pizzadeeg uit, besmeer met zure room en beleg met de mozzarella. Verdeel de schijfjes peer over de pizza.
-
Ontkorst de taleggio en scheur de kaas in stukjes. Beleg de pizza met taleggio en bestrooi met oregano. Kruid met zwarte peper.
-
Bak 10 à 12 min in de voorverwarmde oven. Werk af met rucola.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders