Polpette met tomatensaus

Polpette met tomatensaus

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de korsten van de broden, snij in plakken en vervolgens in kleine stukjes.

  2. Verwarm de melk en laat even opkoken.

  3. Giet de warme melk over de stukjes brood.

  4. Pel de tenen look en hak fijn.

  5. Pluk de blaadjes munt en snipper fijn.

  6. Meng het brood goed met de melk. Voeg het gehakt toe en meng.

  7. Doe de fijngesnipperde munt en look, het ei, de Parmezaanse kaas en de peterselie erbij. Kruid met peper en zout.

  8. Meng alles zeer goed en voeg nog wat paneermeel toe.

  9. Rol bolletjes van de mengeling en druk steeds een beetje plat. Leg op een schotel.

  10. Verwarm olie in een pan en bak alle polpette aan beide zijden.

  11. Warm de tomatensaus op.

  12. Verdeel een goeie pollepel tomatensaus over elk bord en schik er 4 polpette op.

  13. Werk af met wat munt en peterselie.