Quiche met rode ui en spekreepjes

c85a1837869335f956363bbbc6e4fff5291fe604793fb45315d9ed32a4aa2595.png

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Bekleed een taartvorm met het deeg. Prik gaatjes in de bodem en bak blind.

  3. Bak de spekreepjes krokant. Pel de uien en snij ze in ringen. Fruit ze zacht in boter. Kruid met peper en zout. Rits de tijmnaaldjes erover en schep de spekreepjes erdoor.

  4. Giet het mengsel op de taartbodem. Klop de eieren los met de room. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper. Giet over de uien en bestrooi met gemalen kaas.

  5. Bak goudbruin en gaar in 40 minuten.

  6. Serveer met een frisse groene salade.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit