Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij 3 cirkels uit het bladerdeeg, die iets groter zijn dan de bakvormen.

  2. Vet de bakvormen in met zachte boter.

  3. Leg het deeg tot aan de rand in de bakvorm.

  4. Prik met een vork een paar gaatjes in de bodem. Snij het overtollige deeg aan de rand weg.

  5. Meng de dessertrijst met de melk, room, kaneel en suiker. Breng aan de kook.

  6. Laat op een zacht vuurtje met deksel gedurende ± 20 min garen. Roer af en toe, zodat de rijst niet gaat aanbranden.

  7. Verwarm de oven voor op 180°C.

  8. Laat de rijstpap een paar min afkoelen.

  9. Splits het ei en klop het eiwit stijf.

  10. Meng eerst de eidooier onder de rijstpap en daarna het opgeklopte eiwit.

  11. Verdeel de rijstpap over de bakvormen.

  12. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 25 à 30 min.