Rode koolsoep met gember en zure room

22d353ef3ea15ed53d05225902d8b94f9abf160d8778b1a11fab2dc708432416.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de rode kool en schaaf 300 gr. Pel de ui en het teentje look. Snipper beide fijn. Schil de gember en snipper ook fijn.

  2. Verwarm de olie in een pan met dikke bodem. Roerbak de ui en looksnippers samen met de gember. Voeg de rode kool, pilipili, komijnpoeder en citroensap toe. Overgiet met de bouillon.

  3. Breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat in 30 minuten gaar koken.

  4. Mix de soep. Breng op smaak met peper en zout.

  5. Serveer in kommetjes en werk af met een eetlepel zure room.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit