Rodekoolsalade met blauwe kaas

36a01a88bc8c083a71fa6e277876aae8af01a9512f48c0deca59440c1350f23e.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de rodekool in 4 en snij in fijne reepjes. Doe de kool in een vuurvaste schaal. Breng de azijn in een pannetje aan de kook. Zet de pan van het vuur en giet de azijn over de kool. Laat dit mengsel afkoelen.

  2. Snij de kaas in blokjes. Pel de rode ui en snipper fijn.

  3. Doe de ingrediënten voor de vinaigrette in een pot met schroefdeksel en schud grondig.

  4. Schik de gemengde sla in een diep bord.

  5. Verdeel de rodekool, kaasblokjes en broodcroutons over de sla. Werk af met de fijngesnipperde ui. Besprenkel rijkelijk met de vinaigrette.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit