Salade van broccoli, courgette, avocado, waterkers, rode ui, limoen en amandelen

0ff9084315258ec3fe7d1845e4ed9d65aa6e86f27c2d917867b2e94979a14ec9.jpg

Allergenen

Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Blancheer de snijbonen in een weinig water en spoel af onder koud water.

  2. Snij de broccoli in kleine roosjes. Snij de courgette in fijne slierten. Schil de avocado, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in dunne reepjes. Pel de rode ui en snij in fijne sliertjes. Meng alle groenten in een kom.

  3. Meng in een andere kom de olijfolie, het limoensap, de mosterd en het zeezout tot je een smeuïge dressing krijgt.

  4. Sprenkel de dressing over de salade. Hak de amandelen fijn. Strooi de waterkers, chiazaadjes en de fijngehakte amandelen over de salade.

  5. Serveer met detoxwater: neem een karaf met gekoeld water en snij daarin limoen, citroen en komkommer in fijne schijfjes. Voeg een paar muntblaadjes toe.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit