Salade van gegrilde aardappelen met veldsla, geitenkaas, witlof en gekarameliseerde appel

Lactose , Melk , Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 220°C.
-
Was de aardappelen en dep droog met een propere keukenhanddoek. Snij de aardappelen in 2 en besprenkel met 2 el zonnebloemolie. Kruid met zwarte peper, zout en de blaadjes van 3 takjes tijm.
-
Plaats 25 min in de voorverwarmde oven.
-
Snij de pit uit de dadels en snipper de dadels fijn.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Rooster de hazelnoten bruin op een matig vuur in een pan zonder vetstof.
-
Snij het witlof in 4 en verwijder de kern. Snipper in julienne.
-
Was de appel en snij met schil in julienne.
-
Snij de zwarte pens in schijven van 1 cm.
-
Smelt een klontje boter in een antikleefpan. Bak de zwarte pens aan beide kanten mooi bruin.
-
Schik de veldsla op een bord.
-
Werk af met de witlofsalade, gebakken zwarte pens en julienne van appel. Besprenkel met honingmosterddressing.
-
Werk af met croutons, cranberries, dadelsnippers, walnoten, geroosterde hazelnoten en als laatste de geitenkaas.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven