Scampi diabolique

ce7335f315f2ea33debfd8c3d2485246415a2b2774397e498b1daefafca48a77.jpg

Allergenen

Schaaldieren, Lactose, Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de sjalot en het teentje look en snipper beide fijn. Stoof de sjalot- en looksnippers aan in olijfolie. Voeg kerrie- en paprikapoeder toe en laat even meestoven. Blus met witte wijn. Roer de room en ketchup erdoor. Kruid met cayennepeper en zout.

  2. Ontvel de tomaten, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes.

  3. Bak de scampi’s aan in hete boter. Kruid met zwarte peper en zeezout.

  4. Verdeel de saus over de voorverwarmde borden. Schik de scampi’s erop. Werk af met tomatenblokjes en fijngesnipperde peterselie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit