Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Stoof de groenten aan in een klontje boter. Laat 5 minuten stoven.
Bevochtig met 1,5 l water. Voeg het groentebouillonblokje toe. Breng aan de kook. Laat 10 minuten doorkoken. Kruid met peper en zout.
Bak de chipolataworstjes aan in een klontje boter. Haal uit de pan en snij in stukjes. Hou warm.
Snij de sneetjes brood in blokjes. Bak ze krokant en goudbruin in hete olijfolie. Haal de gebakken croutons uit de olie en laat uitlekken.
Schep de soep in kommetjes of diepe borden. Werk af met de croutons en de stukjes worst.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven