Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien, spoel de prei en selder. Schil de pastinaak.
-
Snij de geschilde pastinaak, uien, prei en selder in grove stukken.
-
Stoof aan in hete boter. Bevochtig met de kippenbouillon.
-
Breng op smaak met peper, zout en rozemarijn.
-
Laat de soep 1 u zachtjes koken.
-
Snij mooie dobbelsteentjes uit het toastbrood. Laat deze mooi goudbruin bakken in voldoende hete olijfolie.
-
Bak de spekblokjes krokant in een hete Tefalpan.
-
Mix de soep in een keukenblender. Passeer door een fijne zeef. Voeg de room eraan toe.
-
Breng aan de kook. Kruid met peper en zout.
-
Serveer de soep goed heet met spekblokjes, croutons en rozemarijn. Versier met een wolkje room.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven