Slaatje met gamba's en limoendressing

Allergenen
Schaaldieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de ijsbergsla en snipper fijn. Hou apart.
-
Pel de gamba’s. Verwijder het darmkanaal. Kruid met peper en zout.
-
Meng de mayonaise met het limoensap.
-
Verhit de olijfolie in een pan. Bak de gamba’s mooi krokant.
-
Schik op elk bord een hoopje ijsbergsla in het midden.
-
Strooi de cashewnoten erover.
-
Verdeel 6 gamba’s op elk bord en serveer de limoendressing erbij.
-
Werk af met de limoenzeste en bieslooksnippers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders