Spruitjessoep

1a5d6a232d0e4fd039d51c75787c7fe101efe45643d8d061a69897980d7d065f.jpg

Allergenen

Selder, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de verschillende groenten en snij in gelijke stukken. Hou wat blaadjes van de spruitjes opzij en blancheer deze kort in gezouten water.

  2. Stoof de fijngesneden groenten aan in wat boter. Bevochtig met de gevogeltebouillon.

  3. Breng aan de kook en laat gedurende 15 minuten zachtjes koken. Mix de soep.

  4. Snij de korstjes van de sneden brood. Smeer aan beide zijden in met boter. Snij met een scherp mes in blokjes en bak ze in een hete pan.

  5. Giet de soep in kommetjes, werk af met de gebakken croutons en gruyèrekaas. Versier met een spruitblaadje.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit