Stoofpotje van venkel, courgette en kabeljauw

b5d80fd918e1021e1b3940dfe58bfa37f03b3801fc1f24035682666399baef8d.jpg

Allergenen

Vis, Lactose, Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de aardappelen en snij ze in kleine blokjes. Pel de ui en snij fijn. Pel de teentjes look en snipper fijn.

  2. Hou het venkelgroen apart en snij de knol en stelen in kleine stukjes.

  3. Snij de courgette in de lengte doormidden en vervolgens in halve plakjes.

  4. Borstel de champignons schoon en verwijder de steeltjes.

  5. Bak de champignons goudbruin in boter. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  6. Verhit een scheut olie in een ruime pan. Bak hierin de uisnippers, venkelstukjes en knoflook zacht. Besprenkel met pastis en blus met visfond. Voeg de aardappelblokjes en courgetteplakjes toe. Breng aan de kook. Draai daarna het vuur lager en laat langzaam garen.

  7. Roer de room er door en laat inkoken tot een licht gebonden saus. Gebruik indien nodig sausbinder.

  8. Leg de kabeljauw in de hete saus en laat even garen. Breng verder op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Werk af met gebakken champignons en plukjes venkelgroen.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit