Tagliatelle met pancetta, groene asperges en olijven

1fd7b268a693255557b3c6f922257d323dae554ddd5001771946ec953eda61b6.jpg

Allergenen

Gluten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Droog 4 plakjes pancetta 40 min in de oven op 70°C tot ze krokant zijn.

  2. Schil de groene asperges waar nodig. Kook ze in gezouten water. Laat afkoelen in kookvocht.

  3. Ontpit de olijven en snij in plakjes. Snipper de pancetta en peterselie fijn.

  4. Kook de tagliatelle gaar in ruim gezouten water. Giet af en laat uitlekken.

  5. Snij de punten van de asperges af en snij de rest in kleine rondellen.

  6. Meng de pasta met stukjes groene asperges, pancetta en peterselie.

  7. Serveer in diepe borden, werk af met olijven, aspergepunten en plakjes gedroogde pancetta. Besprenkel met olijfolie, sap en zeste van citroen.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit