Tajine met konijn

02190308b1a41c760bda1371d00a12c8c12f8815091fd3484e53da4eeb84b726.jpg

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bestrooi het konijn met olijfolie en saffraan. Laat 15 min marineren.

  2. Pel de ui en snij in halve ringen.

  3. Schil de gember en rasp fijn.

  4. Verwijder de steel en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn.

  5. Schil de wortel. Snij de wortel en courgette in halve plakjes.

  6. Verhit olijfolie in de tajine en bak het konijn goudbruin aan alle zijden.

  7. Leg de ui, wortel, chilipeper en gember erop.

  8. Bestrooi met ras el hanout en kaneel.

  9. Bevochtig met 200 ml water en laat afgedekt 1 u 30 min rustig stoven op een zacht vuur.

  10. Snij de gedroogde abrikozen in 2.

  11. Leg ze samen met de courgette, honing en cashewnoten in de tajine en laat afgedekt nog 15 min stoven.

  12. Laat zonder deksel nog 10 min inkoken.

  13. Kruid met cayennepeper en zout.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit