Tarte Gaumaise met slaatje van witlof en komkommer, sausje van plattekaas

d5051869505d21aa2f3bea3627b738e338786215d960bd83502922e304914066.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de tarte Gaumaise volgens de instructies op de verpakking.

  2. Vinaigrette: meng de plattekaas met de mayonaise, het water en citroensap. Knip een beetje bieslook in de vinaigrette.

  3. Snij met de dunschiller dunne repen van de komkommer. Snij het witlof schuin in dikke julienne. Meng de gemengde salade met de witlofjulienne. Breng op smaak met de vinaigrette.

  4. Neem een metalen ring, bekleed die met de repen komkommer, vul het midden op met de sla.

  5. Snij de taart in stukken en serveer met het slaatje.

  6. Lekker met een streekbiertje La Corne du Bois des pendus.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit