Toatjespap met grijze garnalen

Toatjespap met grijze garnalen

Allergenen

Schaaldieren , Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water, laat uitlekken en pureer ze. Meng er een scheut warme melk en een klontje boter door.

  2. Haal de pan van het vuur en roer er verse karnemelk naar smaak en gewenste dikte door. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  3. Kook de eieren gedurende 4 minuten. Laat schrikken onder koud water en pel ze.

  4. Laat een flinke klont boter bruinen in de pan tot hazelnootboter.

  5. Warm de toatjespap op zonder te koken en verdeel over voorverwarmde borden, maak een kuiltje en plaats het zachtgekookte ei erin. Giet er een straaltje hazelnootboter rond.

  6. Bestrooi met wat garnalen en werk af met peterselie.