Tomato tonnato met croutons van Parmezaanse kaas

2891eba9957fe9cc055d553702b7b8851935cef58348859bd6502415f330c0b4.jpg

Allergenen

Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Laat het blik tonijn, de kappertjes en de ansjovis uitdruppen in een vergiet.

  2. Was en pluk de groene kruiden.

  3. Mix deze fijn met de mayonaise, tonijn, ansjovis en kappertjes. Zet in de koelkast tot gebruik.

  4. Was de tomaten en snij met een scherp mes in fijne plakjes.

  5. Schik op een bordje en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout.

  6. Snij het brood in dikke blokjes voor de croutons en bak krokant in boter.

  7. Laat uitdruppen op keukenpapier en bestrooi, terwijl ze nog heet zijn, met fijngeraspte Parmezaanse kaas. Schud goed tot de kaas aan de croutons blijft hangen. Laat afkoelen.

  8. Spuit toefjes saus op de tomaten.

  9. Werk het bord af met doormidden gesneden appelkappertjes, de croutons en blaadjes rucola.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit