Tongpakketjes met wijnappelsien

Tongpakketjes met wijnappelsien

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was de tongen en dep goed droog.

  2. Pers de wijnappelsienen.

  3. Pel de ui, snipper fijn en fruit in de olijfolie, maar laat niet kleuren. Voeg de pijnboompitten en rozijnen toe.

  4. Haal dit mengsel van het vuur en meng er wat paneermeel en sinaasappelsap onder. Voeg vervolgens wat Parmezaanse kaas toe en giet het resterende sinaasappelsap erbij. Meng alles tot een redelijk vloeibaar geheel. Kruid met peper en zout.

  5. Leg 2 tongfilets kruislings op elkaar en vul in het midden met de mengeling. Vouw dit tot pakketjes.

  6. Kruid wat paneermeel met peper en zout. Vul een kommetje met wat olijfolie en leg de tongpakketjes eerst in de olie en rol vervolgens door het paneermeel.

  7. Doe een beetje olijfolie in een ovenschotel, schik de pakketjes hierin en plaats tussen elk pakketje een laurierblaadje.

  8. Zet in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 10 minuten.

  9. Serveer warm.