Tulbandcake met bloedsinaasappel en chocolade PT1H 8 porties 200 g Spar boter 4 el mascarpone 200 g Boni Selection zelfrijzende bloem 3 el Boni Selection chocoladeparels 6 el bloemsuiker 1 dl bloedsinaasappelsap 3 eetlepels sap van citroen 200 g fijne suiker 3 Spar eieren

Tulbandcake met bloedsinaasappel en chocolade

737fad0966b064711710acdb7263aa6f7cc5d69842d5ac65927657e673d31685.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Klop de zachte boter met de suiker luchtig in de keukenrobot.

  2. Voeg de eieren tijdens het kloppen 1 na 1 toe.

  3. Meng het bloedsinaasappelsap en de mascarpone onder het deeg.

  4. Spatel de bloem en chocoladeparels onder het cakemengsel.

  5. Vet de cakevorm in met zachte boter en bestrooi met bloem.

  6. Verwarm de oven voor op 180°C.

  7. Vul de cakevorm met het deeg. Zet in de voorverwarmde oven en bak ± 40 à 45 min.

  8. Controleer met een prikker of het deeg gaar is. Haal de cake uit de oven.

  9. Laat de cake 5 min afkoelen in de vorm en haal daarna uit de vorm. Laat verder afkoelen op een rooster.

  10. Meng de bloemsuiker met het sap van citroen tot glazuur.

  11. Giet het glazuur over de cake.