Varkenskotelet al’berdouille

c6463960d47e3e66a9a9e43b3827324d76467dfffb07e6f5442e3d55c313d444.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose, Melk, Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de slablaadjes los, was en droog ze.

  2. Pel de sjalotjes en snipper ze fijn.

  3. Snij de augurken in plakjes.

  4. Smelt 50 gr boter in een pan en roer er 50 gr bloem door tot een roux. Voeg de bouillon beetje bij beetje toe, onder voortdurend roeren. Laat even doorkoken. Kruid met peper en zout.

  5. Stoof de sjalotsnippers zacht in boter. Overgiet met wijn en azijn en laat inkoken. Voeg samen met de augurkplakjes bij de witte saus en roer de mosterd erdoor.

  6. Smelt een klontje boter in de voor de sjalotten reeds gebruikte pan. Kruid het vlees met peper en zout. Bak het aan beide zijden goudbruin en gaar.

  7. Bak de aardappelplakjes in hete boter goudbruin. Kruid met peper en zout. Werk af met bieslooksnippers.

  8. Schik het vlees op de borden en nappeer de saus ernaast. Schik de aardappelplakjes en slablaadjes ernaast en serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit