Verloren brood met warme vruchten, yoghurt, zaden en noten

792aa8c06c1e3988e460d42edf3036517dd2b2be27c42adf2236352aa23bfcad.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Doe de verschillende vruchten in een pan met 1 el rietsuiker. Laat de vruchten kort opwarmen tot de suiker gesmolten is en de vruchten goed warm zijn.

  2. Klop de eieren los en meng onder de melk met 1 el rietsuiker. Kruid met kaneelpoeder en een snuifje zout.

  3. Leg de sneden rozijnenbrood 1 voor 1 kort in het eimengsel. Laat uitdruipen.

  4. Bak het rozijnenbrood aan beide kanten krokant in gesmolten boter.

  5. Snij de gebakken sneden brood in 2 of 3 stukken.

  6. Serveer het warme verloren brood met de vruchten, yoghurt, zaden, pitten en fijngehakte walnoten.

  7. Werk af met poedersuiker.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit