Verloren brood met warme vruchten, yoghurt, zaden en noten

792aa8c06c1e3988e460d42edf3036517dd2b2be27c42adf2236352aa23bfcad.jpg

Allergenen

Eieren , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Doe de verschillende vruchten in een pan met 1 el rietsuiker. Laat de vruchten kort opwarmen tot de suiker gesmolten is en de vruchten goed warm zijn.

  2. Klop de eieren los en meng onder de melk met 1 el rietsuiker. Kruid met kaneelpoeder en een snuifje zout.

  3. Leg de sneden rozijnenbrood 1 voor 1 kort in het eimengsel. Laat uitdruipen.

  4. Bak het rozijnenbrood aan beide kanten krokant in gesmolten boter.

  5. Snij de gebakken sneden brood in 2 of 3 stukken.

  6. Serveer het warme verloren brood met de vruchten, yoghurt, zaden, pitten en fijngehakte walnoten.

  7. Werk af met poedersuiker.