Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Vindaloo masala: doe de ingrediënten in de vijzel of het hakmolentje en maal fijn.

  2. Roer de azijn erdoor en wrijf het varkensvlees ermee in. Laat dit minstens 2 u rusten.

  3. Pel de ui, snij doormidden en snij in fijne plakjes.

  4. Pel de look en snij in fijne plakjes.

  5. Schil de gember en snij in julienne.

  6. Snij de tomaten in stukjes.

  7. Snij de chilipepers fijn.

  8. Verwarm de geklaarde boter in een ruime pot. Bak de uien goudbruin en zacht, voeg de look en gember toe en roerbak.

  9. Voeg de tomaten en chilipeper toe en roerbak tot de tomaten uit elkaar vallen.

  10. Voeg het varkensvlees met marinade toe en breng aan de kook.

  11. Bestrooi met suiker en zout.

  12. Besprenkel met citroensap en laat afgedekt op een laag vuur 1 u sudderen.

  13. Verwijder het deksel en laat nog ½ u pruttelen tot het vlees zacht en de saus ingedikt is.