Schaaldieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de zalm en kabeljauw in gelijke stukken.
-
Steek 2 stukjes zalm, 1 scampi en 1 stukje kabeljauw op een stokje.
-
Maak een marinade van wat zonnebloemolie met gedroogde dille, grof zout, groen van de venkel en kruid met cayennepeper en viskruiden en marineer er de vis mee.
-
Strijk de grill van de barbecue goed in met zonnebloemolie en leg de brochettes op de rooster.
-
Laat aan 1 kant garen en draai voorzichtig om.
-
Laat ook de andere kant bakken. Haal van de rooster en serveer onmiddellijk.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven