Vitello alla sarda

4dfba61628d4a23b28b77db50aab96d4cbbff8b6fc625bc405455a35bb639b9e.jpg

Allergenen

Selder, Eieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Klop de eieren los, doe er een beetje zout bij en leg het vlees erin. Laat 30 min trekken.

  2. Pel en hak de rode ui fijn.

  3. Pel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees van de tomaten in blokjes.

  4. Snij de selderstengels in brunoise.

  5. Snij de muntblaadjes en 1⁄3 van de basilicumblaadjes fijn.

  6. Meng de tomatenblokjes met de rode ui, witte selder, basilicumsnippers en munt. Breng op smaak met versgemalen peper, zout, olijfolie en 1 el citroensap.

  7. Pel de look en hak fijn. Hak de peterselie fijn.

  8. Meng het paneermeel met de fijngehakte peterselie, look, saffraan en oregano. Kruid met peper en zout.

  9. Verhit een scheut arachideolie in een grote braadpan.

  10. Haal het vlees uit het ei. Paneer aan alle kanten in het kruidig mengsel tot alles goed bedekt is.

  11. Bak 1 min goudbruin en gaar aan beide kanten.

  12. Schep het tomatenmengsel erover en werk af met de rest van de basilicum.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit