Warme camembert met linzensjalotsalade

5a0a28fef01abeda27d7504fde3870e2d2df3b20991db01b889de19423ef2c12.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Doe het papier van de camembert en plaats de camembert terug in het houten doosje.

  2. Pel het teentje look en snij in plakjes.

  3. Stop de plakjes look in de camembert, besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.

  4. Bak de kaas op 180°C ± 15 min tot de kaas lichtjes begint te smelten.

  5. Pel de sjalot en snij in ringen. Stoof kort aan in olijfolie met de gehakte peterselie.

  6. Laat de uitgelekte linzen en fijngehakte noten kort meebakken. Kruid met peper en zout en besprenkel met citroensap.

  7. Haal de kaas uit de oven en plaats met het houten bakje op een schotel. Verdeel de linzensalade errond.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit