Watermeloen met kiwi, aardbei, blauwe bes, framboos en rabarbercurd

b5d0dc2edd26832b767bcc3eec683cc055e7fcfec031c9622f279556d975c228.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rabarbercurd: smelt de boter met de suiker en het rabarbersap op een laag vuur. Voeg de eidooiers toe en klop met een klopper op een zacht vuur. Blijf regelmatig kloppen tot de crème begint te dikken. Let op dat het niet aanbrandt. Blijf kloppen tot de crème dik genoeg is.

  2. Giet het mengsel in bokalen en laat afkoelen.

  3. Zet in de koelkast als de curd volledig is afgekoeld. Je kan hem tot 1 week bewaren.

  4. Snij de watermeloen eerst in dikke plakken en daarna in Schil de kiwi’s en snij in plakjes. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snij in stukjes. Zet alles koel tot net voor het opdienen.

  5. Beleg de watermeloen met een mooie laag rabarbercurd.

  6. Verdeel het fruit in de rabarbercurd over de stukjes watermeloen. Werk af met een takje munt.

  7. Serveer koel.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit