Worstenbrood met basilicum, zongedroogde tomaten en mozzarella

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snipper de basilicum en de zongedroogde tomaten fijn.

  2. Snij de mozzarella in fijne blokjes.

  3. Meng het gehakt met 1 eidooier, de basilicum, de zongedroogde tomaten, de mozzarella en de pizzakruiden.

  4. Snij het bladerdeeg in 8 pizzapunten.

  5. Warm de oven voor op 180°C.

  6. Beleg de breedste kant van elk stuk bladerdeeg met 2 el van de gehaktmengeling. Rol op en leg op een ovenplaat met bakpapier.

  7. Klop het andere eigeel los met een klein scheutje water. Strijk de bladerdeegstukken ermee in.

  8. Zet de bakplaat in de voorverwarmde oven en bak 25 min.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit