Worteltjes & erwtjes met kippenchipolata

Worteltjes & erwtjes met kippenchipolata

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de wortelen en snij in fijne plakjes. Pel de ui en snipper fijn. Smelt 100 gr boter in een pan en stoof hierin de uisnippers, wortelplakjes en diepgevroren erwtjes. Kruid met peper en zout. Voeg 4 eetlepels water toe. Laat op een matig vuur gedurende 10 minuten stoven.

  2. Schil de aardappelen, snij in stukken en kook gaar in gezouten water. Giet af en laat de aardappelen even bloemen.

  3. Smelt de rest van de boter in een hete pan en bak hierin de kippenchipolata’s op een zacht vuur. Draai regelmatig om.

  4. Dresseer de erwtjes en worteltjes in het midden van het bord. Schik de aardappelen ernaast en de worsten erop. Bestrijk de worsten met een lik mosterd. Werk af met wat fijngesnipperde peterselie.