Heldere bouillon met pasta, erwtjes & kip
PT30M
4 porties
150 g jonge spinazieblaadjes
2 gekookte kipfilets
1 zeste en sap van citroen
150 g Spar Frozen Selection erwtjes
200 g Spar pasta genovesini rigati
1 bosje platte peterselie
2 liter Spar kippenbouillon
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kipfilet in stukjes. Hak de bladpeterselie grof.
-
Breng de kippenbouillon aan de kook. Voeg de pasta toe en kook beetgaar in 8 à 9 minuten.
-
Voeg de stukjes kip, de erwtjes, het citroensap en de spinazie toe en laat doorwarmen.
-
Breng op smaak met versgemalen peper en zeezout. Schep er de peterselie en citroenzeste door en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven