Heldere bouillon met pasta, erwtjes & kip PT30M 4 porties 150 g jonge spinazieblaadjes 2 gekookte kipfilets 1 zeste en sap van citroen 150 g Spar Frozen Selection erwtjes 200 g Spar pasta genovesini rigati 1 bosje platte peterselie 2 liter Spar kippenbouillon

Heldere bouillon met pasta, erwtjes & kip

a9342c17a9cf1ce245beabd94fe5cc044f40fa375e204e9a8d079fb647136a00.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de kipfilet in stukjes. Hak de bladpeterselie grof.

  2. Breng de kippenbouillon aan de kook. Voeg de pasta toe en kook beetgaar in 8 à 9 minuten.

  3. Voeg de stukjes kip, de erwtjes, het citroensap en de spinazie toe en laat doorwarmen.

  4. Breng op smaak met versgemalen peper en zeezout. Schep er de peterselie en citroenzeste door en serveer.