Schaaldieren , Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper ½ potje verse dille fijn.
-
Snij de Jonagold-appel in fijne blokjes.
-
Pel de avocado, snij middendoor en verwijder de pit. Snij het vruchtvlees in fijne blokjes.
-
Roer de appel- en avocadoblokjes met de yoghurt en fijngesnipperde dille onder de geitenkaas. Kruid met zwarte peper, niet te veel zout en enkele druppels citroensap.
-
Bedek de bodem van de dessertpotjes met plastic folie. Beleg elk potje, inclusief de rand, met 2 sneden gerookte zalm. Laat het teveel aan zalm over de rand hangen.
-
Vul op met de geitenkaasmengeling en vouw toe met de overhangende zalm tot een bonbon.
-
Laat minimum 1 u opstijven in de koelkast.
-
Haal de potjes uit de koelkast en draai ze om. Haal de zalmbonbons uit de plastic folie.
-
Dresseer op een bord met de grijze garnalen, fijngesnipperde dragon en enkele plukjes dille.
-
Besprenkel met wat olijfolie. Kruid met zwarte peper.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven