Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snipper ½ potje verse dille fijn.

  2. Snij de Jonagold-appel in fijne blokjes.

  3. Pel de avocado, snij middendoor en verwijder de pit. Snij het vruchtvlees in fijne blokjes.

  4. Roer de appel- en avocadoblokjes met de yoghurt en fijngesnipperde dille onder de geitenkaas. Kruid met zwarte peper, niet te veel zout en enkele druppels citroensap.

  5. Bedek de bodem van de dessertpotjes met plastic folie. Beleg elk potje, inclusief de rand, met 2 sneden gerookte zalm. Laat het teveel aan zalm over de rand hangen.

  6. Vul op met de geitenkaasmengeling en vouw toe met de overhangende zalm tot een bonbon.

  7. Laat minimum 1 u opstijven in de koelkast.

  8. Haal de potjes uit de koelkast en draai ze om. Haal de zalmbonbons uit de plastic folie.

  9. Dresseer op een bord met de grijze garnalen, fijngesnipperde dragon en enkele plukjes dille.

  10. Besprenkel met wat olijfolie. Kruid met zwarte peper.