Zelfgemaakte bouillon met soepvleestapenade

02bd907ae2c83a798907acc4c973b43e72b8d8ba17dec9bade8de5b64d7a6181.jpg

Allergenen

Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui, schil de wortel en reinig de prei en selder. Snij de groenten in grove stukken.

  2. Stoof aan in wat olijfolie samen met de ongepelde look. Kruid met peper en zout. Overgiet met het water en voeg het soepvlees, de runderbouillonblokjes en kruidentuiltje toe.

  3. Schep, zodra de bouillon kookt, het schuim met een schuimspaan weg (als het nodig is). Laat minstens anderhalf uur zachtjes koken. Hoe langer, hoe beter. Voeg desnoods nog water toe.

  4. Zeef de bouillon en hou het vlees apart. Voeg nu de juliennegroenten bij de bouillon en laat 15 min koken. Kruid eventueel bij.

  5. Soepvleessalade: Trek het gare soepvlees in reepjes en meng onder de mayonaise, mierikswortelcrème en fijngesneden bieslook. Lekker op stokbrood voor bij de soep.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit